Onze leiding

De Blauwe Reigers prijst zich enorm gelukkig met een zeer enthousiast, stabiel team van mensen die vrijwillig iedere opkomst onze groepen begeleiden.

Zij maken het mogelijk: Ze bereiden de programma's voor, ze zorgen voor een hapje en een drankje, ze zijn aanspreekpunt voor ouders/begeleiders en natuurlijk onze leden. Ze zijn bereid veel tijd en energie te steken in onze junioren, scouts en explorers groepen.

De achtergronden van onze leiding is divers: Sommigen hebben veel scoutingervaring, en sommigen hebben zelf (nog steeds) moeite met een mastworp. Sommigen hebben zelf kinderen en sommigen nog niet. Sommigen werken in de zorg daar waar anderen voor de klas staan of in de zakelijke dienstverlening werkzaam zijn of nog studeren of zelfs ambtenaar zijn... Sommigen zijn relatief jong en sommigen vinden dat ze nog steeds jong zijn.

Allemaal hebben ze echter één ding gemeen: Zich iedere keer weer met veel enthousiasme voor meer dan 100% inzetten voor twee fantastische groepen!

De leiding bestaat uit: Edwin, Judith, Jacco, Celeena, Marleen, Pien, Sanne, Hans en Gé. De leiding van de junioren draagt een zandkleurig uniform, de leiding van de scouts draagt een blauw uniform en de leiding van de explorers draagt een rood uniform. Hier vertellen ze nog iets meer over zichzelf!

Naast een enthousiaste leidinggroep, beschikt De Blauwe Reigers over een kundig bestuur dat periodiek met elkaar overlegt over de gang van zaken, en kunnen we terugvallen op een aantal vrijwilligers voor diverse klussen zoals zorg voor onze materialen en middelen, onderhoud van ons gebouw en ons terrein en overige klussen.