Marleen Rijke

 

Ik ben Marleen, leiding bij de scouts!

Dat doe ik al heel erg lang. In 2004 werd ik officieel leiding, maar daarvoor kwam ik altijd al mee naar de scouting, samen met Henny en Hermien.

Ik vind het altijd heel erg leuk op scouting! In het bos op kamp gaan en in een tent slapen. En soms zelfs alleen maar onder een zeiltje, super spannend! Ook koken vind ik heel leuk en dat doe ik op kamp dan ook maar al te graag! Grote stapels pannenkoeken, pannen met heksensoep boven een kampvuur of blauw, geel, groen en rode rijst, niets is mij te gek!!

Naast de Blauwe Reigers doe ik nog veel meer met scouting. Ik ben nog actief bij een reguliere scoutinggroep in Hengelo, dr. Ariëns-Ingrid groep. Daar ben ik geen leiding, maar daar help ik met organiseren van tochten, kampen en andere activiteiten. Ook doe ik vaak mee aan scouting wandeltochten en wedstrijden, zoals bijvoorbeeld de winterhike.

In het dagelijks leven ben ik Food Designer.

Ook heb ik nog andere hobby's! Ik hou heel erg van kamperen en wandelen, ik step bij Stepteam Twente, ik loop wel eens een stukje hard en ik maak, als ik nog tijd over heb, muziek op mijn gitaar!

Ciao!